Luola toivottaa kaikki neulojat, kehrääjät, virkkaajat ja muut käsityön ystävät viihtymään yhdessä!

Mikä neulemiitti?

Neulemiitti on käsityön tekijöiden tapaaminen. Neuletapaamiset ovat aina kaikille avoimia ja ilmaisia ilman ostopakkoa. Neuletapaamisten aikana Luolan myymälä on avoinna ja pääset tutustumaan lankavalikoimaamme ja muihin tuotteisiimme. Samalla voit nauttia kupposellisen kahvia, istahtaa toviksi neulomaan, virkkaamaan, viihtymään muiden käsityönharrastajien kanssa.

Kenelle neulemiitit on tarkoitettu?

Kaikille! Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki, ammattilaisista aloittelijoihin! Haastaviin töihin saat apua muilta harrastajilta, joten rohkeasti mukaan!

Huom! Tulethan vain terveenä neulemiittiin! Suosittelemme maskien käyttöä myös miiteissä. Käsidesiä on Luolassa monessa paikkaa, joten huolehditaan yhteisestä turvallisuudesta!

Milloin tapaamisia on ja kauanko ne kestävät?

Tapaamisia järjestetään kaksi kertaa kuussa, yhtenä torstaina klo 17-19.30 ja yhtenä lauantaina klo 13-18. Katso alta tulevien miitien ajankohdat. Tapaamisten ajankohdat ilmoitamme myös Louhittaren Luolan Facebook-sivuilla.

Huom! Koronavirusepidemian vuoksi neuletapaamisia ei järjestetä toistaiseksi! Tiedotamme neuletapaamisten jatkumisesta sivuillamme, Instagramissa ja Facebookissa!


Ajo-ohjeet ja kartan löydät yhteystietosivultamme.