0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Kaino

Kaino on uusin lisäys Luolan suomenlampaan villalankoihin. Suomalaisten kainuunharmas-lampaiden villa kehrätään pehmeäksi 3-säikeiseksi, DK-paksuiseksi karstalangaksi.


Kaino on hieman pörheä karstalanka, joka on soveltuu hyvin muun muassa palmikkoneuleisiin. Siitä neulotut asusteet, erityisesti lapaset ja pipot, ovat erittäin lämpimiä. Vyyhdillä Kaino voi tuntua hieman karhealta, mutta valmis neulepinta on unelmanpehmeä.


Kaikkia suomenlampaan villalankojamme on saatavana sekä luonnonharmaana että luonnonvalkoisena pohjalankana. Jos jokin väri on saatavana vain valkoisella tai harmaalla pohjalla, se on mainittu kuvaustekstissä. Tummissa väreissä on mahdollista sekoittaa samaan työhön sekä harmaata että valkoista pohjaa, mutta vaaleat värit näyttävät hieman vihertäviltä tai sinertäviltä ja tummemmilta harmaassa pohjassa.


Jos jotakin väriä on saatavana molemmissa pohjissa, valitse haluamasi pohja alasvetovalikosta. Tällöin kuvassa on yksi vyyhti kummallakin pohjalla. Vyyhdit myydään kuitenkin yksittäin.


Langalle suositellaan käsinpesua.
Tuotetiedot:

100 g / noin 230 m.

Koostumus: 100 %  suomalainen kainuunharmas-lampaan villa.

Suosituspuikkokoko 3-4,5 mm.

Suositustiheys 16-22 s / 10 cm.