0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Louhitar II

Louhitar II on Luolan nimikkolanka. Sen edeltäjä, Louhitar, oli kaksisäikeinen suomenlampaan karstavillalanka, mutta sen pohjalankaa ei ole enää saatavana. Kehitimme suomalaisen kehräämön kanssa täysin kotimaisen, kaksisäikeisen karstalangan, jolle voimme ylpeänä antaa saman nimen kuin alkuperäiselle Louhittarelle. Se tuotetaan kokonaan Suomessa käyttäen suomalaista suomenlampaan villalankaa.


Louhitar II on pörheä karstalanka, joka on parhaimmillaan kirjoneuleissa. Siitä neulotut asusteet, erityisesti lapaset ja pipot, ovat erittäin lämpimiä. Vyyhdillä Louhitar II voi tuntua hieman karhealta, mutta se pehmenee käytössä nopeasti. Louhitar II on nopeaa neulottavaa, sillä sen voi neuloa hiemna löysempään tiheyteen, mutta karstalanka täyttää neulepinnan ja valmiit neuleet pitävät lämpimänä kelissä kuin kelissä.


Kaikkia suomenlampaan villalankojamme on saatavana sekä luonnonharmaana että luonnonvalkoisena pohjalankana. Jos jokin väri on saatavana vain valkoisella tai harmaalla pohjalla, se on mainittu kuvaustekstissä. Tummissa väreissä on mahdollista sekoittaa samaan työhön sekä harmaata että valkoista pohjaa, mutta vaaleat värit näyttävät hieman vihertäviltä tai sinertäviltä ja tummemmilta harmaassa pohjassa.


Jos jotakin väriä on saatavana molemmissa pohjissa, valitse haluamasi pohja alasvetovalikosta. Tällöin kuvassa on yksi vyyhti kummallakin pohjalla. Vyyhdit myydään kuitenkin yksittäin.


Langalle suositellaan käsinpesua.
Tuotetiedot:

100 g / noin 330 m.

Koostumus: 100 %  suomalainen suomenlampaan villa.

Suosituspuikkokoko 2,5-4 mm.

Suositustiheys 18-24 s / 10 cm.