0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Kytöläinen II

Kytöläinen II on Luolan talven 2017 uutuuslanka. Langan pohjana on täysin kotimainen, 100 % kampavillalanka Kytöläinen. Siitä langan nimikin johtuu, sillä Kytöläinen on kertaamaton, yksisäikeinen lanka, joka kaksinkertaiseksi kerrattuna on nimeltään Kytöläinen II.


Kytöläinen II on pehmeä, mutta kestävä lanka kudontaan ja neulontaan. Suomenlampaan villasta kehrätyn kampalangan hieno kiilto ja laskeutuvuus soveltuu hyvin erilaisiin asusteisiin ja neulepaitoihin ja -takkeihin.


Langalle suositellaan käsinpesua.


Kytöläinen II:sta on saatavana sekä luonnonharmaana että luonnonvalkoisena pohjalankana. Jos jokin väri on saatavana vain valkoisella tai harmaalla pohjalla, se on mainittu kuvaustekstissä. Tummissa väreissä on mahdollista sekoittaa samaan työhön sekä harmaata että valkoista pohjaa, mutta vaaleat värit näyttävät hieman vihertäviltä tai sinertäviltä ja tummemmilta harmaassa pohjassa.


Jos jotakin väriä on saatavana molemmissa pohjissa, valitse haluamasi pohja alasvetovalikosta. Tällöin kuvassa on yksi vyyhti kummallakin pohjalla. Vyyhdit myydään kuitenkin yksittäin.
Tuotetiedot:

100 g / noin 550 m.

Koostumus: 100 %  suomalainen suomenlampaan villa.

Suosituspuikkokoko 2,75-5 mm.

Suositustiheys 17-32 s / 10 cm.